Isto Hiltunen

KUUNTELE UUSIN KAPPALE:

BIOGRAFIA

Isto Hiltunen nousi pinnalle vuonna 1994 platinaa myyneen albuminsa ”Isto Hiltunen” myötä. Useita instrumentteja hallitseva muusikko siirtyi mikrofonin varteen ja tuhansien keikkojen kiertue sai alkunsa. 

Monipuolisena esiintyjänä tunnetun Iston uraan mahtuu kymmeniä listahittejä vuodesta 1994 lähtien. Levyt ovat myyneet kultaa ja platinaa, yhteensä yli 200 000 kappaletta. Istolla on ollut urallaan yli 40 Radio TOP 20 hittiä, mm. Tammen oksat, Rinta rottingilla, Täältä ikuisuuteen, Koivukuja, Vie terveiset mun naiselleni, Saavatko he joskus toisensa, Sade, Katse, Alla kuuman auringon… ja monta muuta. Taitavana viihdyttäjänä Isto on ollut mukana monissa projekteissa, esiintynyt musiikkinäytelmissä, tuottanut äänitteitä muille, säveltänyt lukuisia kappaleita sekä itselleen että muille. Ja on välillä yllättänyt yleisön vierailemalla vaikkapa kitaristina artistiystävien keikoilla.

Yleensä Iston mukana kiertää osaavista ammattimuusikoista koostuva Uusi Iloinen Orkesteri, mutta tarvittaessa esiintyminen käy myös soolona kitaransa kanssa.

Tekniset tiedot:

Valmistusmaa: Kaavi, Finland
Kotisatama: Kontiolahti
Pituus: 190cm
Omapaino: 85kg
Kengännumero: 45
Kulutus: 0,5 litraa tunnissa
Päästöt: Pääsääntöisesti popahtavaa iskelmää
Huippunopeus: 4 nuottia/sekunnissa
Teho: 1 Huputiti hummani hei
Iskutilavuus: 12 iskusävelmää tunnissa
Tallennustila: 4 taskua + reppu
Muistin koko: Riittämätön
Valmiusaika: Hetkessä valmis
Latausaika: Yleensä 7 tunnin yöunet
Energialuokka: Ehtymätön A+ 

Lisävarusteet: Salibandyerotuomarin pilli